Algemene Voorwaarden Studio Dina

Algemene voorwaarden Studio Dina 15 - 06 - 2020

Algemeen

Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere webwinkel transactie, aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Studio Dina en de koper/afnemer, tenzij anders is vermeld of schriftelijk is overeengekomen met deze koper/afnemer.

Algemene gegevens

Studio Dina
Meeuwenlaan 35
2352 CP Leiderdorp

KVK: 78093929
BTW: NL003285676B21
IBAN:

Bestelling
Nadat je een bestelling hebt gedaan wordt deze bestelling bevestigd door middel van een e-mail. In deze e-mail staan artikel- en ordergegevens vermeld en het totaalbedrag (inclusief BTW) van je bestelling. Je aankoop is op dat moment definitief en daarvan kan niet meer worden afgeweken.

Betaling
Je hebt de keuze uit verschillende betalingsopties: Amex, Bancontact, iDeal, Klarna, Mastercard, Maestro, PayPal en Visa. Alle bedragen in deze webwinkel zijn inclusief 21% BTW.

Verzendkosten
Alle in de webshop vermelde productprijzen zijn exclusief verzendkosten. Verzendkosten worden door de webwinkel automatisch berekend op basis van gewicht van het gekochte artikel of de gekochte artikelen. De verzending van je aangekochte product gebeurt op eigen risico. Ondanks dat Studio Dina haar uiterste best doet het product goed te verpakken, aanvaardt zij geen aansprakelijkheid voor verlies en/of beschadiging van bestellingen. Alle in de webwinkel berekende prijzen voor verzending zijn voor verzending met volgmogelijkheden (track & trace).

Levertijd
Verzending van bestellingen geschiedt op maandagen en donderdagen (uitgezonderd feestdagen). Dit gebeurt uitsluitend wanneer de betaling van de bestelling is ontvangen. Zolang de betaling niet is voldaan worden items niet verstuurd. Studio Dina heeft te alle tijden het recht om je bestelling om wat voor reden dan ook te annuleren en het aankoopbedrag terug te storten op je rekening.

Garantie
Alle producten die Studio Dina verkoopt zijn handwerk en dus is ieder exemplaar uniek. Studio Dina is geen fabriek en werkt zo netjes mogelijk. Toch zijn er bepaalde karakteristieke eigenschappen aan de producten die wijzen op het feit dat de producten handgemaakt zijn. Mocht je het idee hebben dat je echt een product ontvangen hebt waar een grove fabricagefout in zit, dan mag je te alle tijden mailen naar info@studiodina.nl en dan zoeken we samen naar een oplossing.

Afwijkingen in kleur zijn voorbehouden. Overigens wijken de kleuren in het echt in de meeste gevallen iets af van die op je beeldscherm. Retouren of klachten op basis hiervan worden dan ook niet geaccepteerd.

Retourbeleid
Studio Dina accepteert enkel retouren die voortkomen uit extreme ontevredenheid over het product of ernstige gebreken en/of fabricagefouten, omdat elk product persoonlijk voor jou wordt gemaakt. Na datum van ontvangst (deze datum wordt door Studio Dina vastgesteld op twee dagen na het versturen van de verzendnotificatie aan de koper/afnemer) heeft de koper/afnemer 14 dagen de tijd om terug te komen op zijn of haar aankoop.

Wanneer de koper/afnemer in zijn of haar gelijk wordt gesteld zal in overleg naar een passende oplossing gezocht worden.

Privacy
De persoonsgegevens die je verstrekt aan StudioDina zullen nooit of te nimmer worden doorgegeven aan derden. Wanneer je het echter leuk vindt een foto van jezelf en je product op te sturen naar Studio Dina, dan geef je tegelijkertijd toestemming aan Studio Dina om deze te gebruiken op de website en in andere commerciële doeleinden als ‘happy customer’ foto. Wanneer je foto inderdaad wordt gebruikt dan stelt Studio Dina je daar uiteraard van op de hoogte.

Auteursrecht
Alle auteursrecht aangaande de aangeboden producten alsmede de foto’s, illustraties en vormgeving op en van deze webshop ligt bij Studio Dina / Dina Kok-Mevius