Liefde voor papier, inkt... en folie!

folie hoe het allemaal begon liefde voor papier shiny object syndrome

Het begon allemaal toen ik nog klein was en vaak met mijn vader mee ging naar Drukkerij De Bink waar hij werkte. Daar stond een grote kast vol met rolletjes glimmende folie in alle kleuren van de regenboog… en ik was op slag verliefd! (Waarschijnlijk is daar ook mijn shiny object syndroom’ begonnen! 😉 )

Sommige soorten zie ik nog precies voor me als ik mijn ogen dicht doe. Het rolletje wat hiernaast staat was mijn favoriet! Van de restjes folie en lijm maakte ik sindsdien de mooiste knutselwerkjes... mijn obsessie was begonnen!

Via wat omwegen ben ik uiteindelijk ook in het grafische terecht gekomen, en heb ik ruim 13 jaar voor diezelfde drukkerij gewerkt. Dagelijks een flinke dosis papier, inkt (...de geur van vers drukwerk!) en folie hebben er voor gezorgd dat ik nu ‘Studio Dina’ ben begonnen, en de liefde voor het mooie van het vak daar voorop zet.

Door folie toe te voegen aan drukwerk maak je er ‘Extraordinary Stationery’ van, en dat is nu precies waar ik je goed bij kan helpen! Voor nu begin ik met (custom) gepersonaliseerde posters met folie, maar mijn aanbod wil ik steeds verder uitbreiden.

Ik heb een unieke manier gevonden om posters te veredelen met folie. Met de traditionele manier zit je altijd vast aan hoge opstartkosten voor de stempels en het materiaal. Het mooie is dat ik dat nu niet heb en dus ook 1 exemplaar kan maken!

Om je niet meteen keuzestress te geven, begin ik met het aanbieden van 4 soorten folie. Chique goud, zilver, roségoud en (mijn favoriet) holografische folie! 

Goud Zilver Rosegoud Holografische folie

Heb je vragen of kan ik je ergens mee helpen, onder het kopje 'contact' kun je al je vragen stellen!

Wil jij af en toe een toffe mail ontvangen met vol met tips en inspiratie? En als eerste op de hoogte zijn van nieuwe producten en acties? (En je nu alvast inschrijven voor de eerste winactie?) Join the fanclub!Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd